Om ORONA

MERK: Da "Flash"-gjengiveren ikke er installert på din enhet, kan du ikke vise forklaringsvideoen. Slik installerer du "Flash"-gjengiveren:
Flash for Windows | Flash for andre plattformer

Transkripsjoner av videoen:

ORONA ble skapt da over 30 bedrifter fusjonerte for å opprette konsernet ORONA.

Sammen når vi lengre i Spania, Frankrike, Storbritannia, Portugal osv. Vårt nærvær i over 92 land gjør at vi er svært nær hver av våre kunder. Vi i ORONA tar oss av hele prosessen, design, produksjon, salg, installasjon og vedlikehold, samt moderniseringen av systemene for vertikal transport: heiser, rulletrapper, rullebånd, gangbaner, vareheiser osv.

ORONAs resultater gjenspeiler vår effektivitet. I 2010 hadde konsernet en omsetning på 580 millioner euro, antallet ansatte økte til over 3800, og eksporten overskred 95 millioner euro. Det finnes over 180 000 heiser i hele verden som er utstyrt med Orona-teknologi. Omtrent én av tjue nye heiser i verden er en Orona-heis. Dette er mulig takket være våre tre fabrikker, hvorav to i Europa og den tredje i USA; vi er dermed nummer én når det gjelder kapasitet til å produsere komplette heiser i Europa.

 • ORONAs aktivitet er konsentrert omkring design, produksjon, installasjon, vedlikehold og modernisering av heiser, rulletrapper, gangbaner og rullebånd.

 • Installasjoner i Orona-konsernet
 • Merke og verdier

  Bak et merke står bedriftskulturen. Vår bedriftskultur kjennetegnes av en ekte sans for service. Våre tre verdier - engasjement, tillit og fleksibilitet - er del av vår identitet og vår DNA.

 • Oronas innovasjonssenter
 • Orona's Green

  Det er vårt solide engasjement for bærekraftighet fra en global metode. ORONA er verdens første bedrift innen sektoren for vertikal transport som er Økodesign-sertifisert iht. ISO 14006.

 • Sertifiseringer

  Våre sertifiseringer garanterer kvaliteten på vårt arbeid. Vi har de fremste Økodesign- og HMS-sertifiseringene i verden.