Modernisering av alle merker og alle typer apparater ved å bruke Oronas utstyr og teknologi eller med spesifikke produkter fra andre merker og teknologier.

 • Wij helpen u bij het nemen van de juiste beslissing door middel van een voorbereidende analyse en diagnose om de meest efficiënte moderniseringsoplossing te vinden die het beste past bij de behoeftes van de gebruiker en de vereisten van het gebouw.

  For å hjelpe deg med å treffe den riktige avgjørelsen leverer vi en foreløpig analyse og diagnostikk slik at du kan definere den mest effektive moderniseringsløsningen.

 • ORONA

  Moderniseringen avhenger bl.a. av installasjonstypen, omfanget av arbeidene og bruken av de installerte apparatene.

 • Heisens levetid og behovet for utskiftning avhenger hovedsakelig av bruken. En intensiv bruk, f.eks. i kjøpesentre og helseinstitusjoner, kan medføre behov for modernisering eller utskiftning på mer eller mindre kort sikt.

  Orona OP plattformheis:
 • Vi har et team som er eksperter på modernisering, som har omfattende erfaring fra markedet og grundige tekniske kunnskaper om flere markeder, og som får kontinuerlig opplæring om de nye produktene, de nye teknologiene og de lovfestede kravene.

  Modernisering av alle merker og modeller som bruker Orona-utstyr eller kundespesifiserte produkter fra tredjeparter.

Ekstra opplysninger om Orona-tjenestene

Be om et tilbud på modernisering

Jeg godtar at Grupo ORONA og samarbeidende selskaper behandler personopplysninger i forbindelse med forespørsler og henvendelser. Den registrerte kan utøve sine rettigheter i henhold til ORONAs retningslinjer for personvern.

Tilpasset til alle typer heiseprodukt og alle merker på markedet.
Ta kontakt med oss, vi vil gjerne være ditt førstevalg.